Alice in wonderland
Alice in wonderland

Alice in wonderland

Vanaf:19,99

'Tim Burton's Alice In Wonderland' is de game van Disney Interactive Studios naar aanleiding van Tim Burton's verfilming van Alice in Wonderland. In dit avontuur moet je Alice en haar vrienden door Underland leiden, terwijl het kaartenleger van de Red Queen je op de hielen zit!In 'Tim Burton's Alice


EAN
8717418246327
Merk
Atari
Model
ALICE IN WONDERLAND

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Tim Burton's Alice In Wonderland' is de game van Disney Interactive Studios naar aanleiding van Tim Burton's verfilming van Alice in Wonderland. In dit avontuur moet je Alice en haar vrienden door Underland leiden, terwijl het kaartenleger van de Red Queen je op de hielen zit!

In 'Tim Burton's Alice In Wonderland' komen alle personages uit de film naar voren. Zo zul je de hoedenmaker Mad Hatter tegenkomen en ook die vreemde kater Cheshire, de Hartenkoningin met haar leger en het mysterieuze witte konijn.

De personages kunnen Alice op hun eigen unieke manieren helpen bij haar reis door het gevaarlijke Underland. Zo kan de Mad Hatter doorgangen in de spelwereld creëren en de Cheshire Cat verborgen objecten zichtbaar maken. De unieke eigenschappen van de personages moeten gecombineerd worden om vijanden te verslaan en verschillende uitdagende puzzels op te lossen!

Beleef de beste momenten uit de film nu zelf met 'Tim Burton's Alice In Wonderland'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.