Agent hugo - lemoon twist
Agent hugo - lemoon twist

Agent hugo - lemoon twist

Vanaf:18,99

De kwaadaardige Dr. Hypno heeft een gemeen plan opgezet om de wereld in zijn macht te krijgen. Hij heeft een Hypno-satelliet gebouwd en wil deze lanceren vanaf zijn geheime eilandbasis, die wordt bewaakt door zijn knotsgekke gehypnotiseerde volgelingen. Ook nu weer gaat Agent Hugo, de altijd vinding


EAN
5704652999860
Merk
Mindscape
Model
AGENT HUGO - LEMOON TWIST

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De kwaadaardige Dr. Hypno heeft een gemeen plan opgezet om de wereld in zijn macht te krijgen. Hij heeft een Hypno-satelliet gebouwd en wil deze lanceren vanaf zijn geheime eilandbasis, die wordt bewaakt door zijn knotsgekke gehypnotiseerde volgelingen. Ook nu weer gaat Agent Hugo, de altijd vindingrijke geheimagent, het gevecht met de tijd aan om deze dwaze wetenschapper tegen te houden. Beleef urenlang plezier in dit opwindende avontuur van Agent Hugo, met zijn uiterst geheime team dat altijd klaar staat om hem te helpen bij zijn gevaarlijkste missie tot nu toe.

Zal hij erin slagen de geheime schuilplaats van DR. Hypo te vinden en de uitvoering van zijn gemene plan tegen te houden voor het te laat is? Veel geluk Agent Hugo… deze keer zal je het nodig hebben.

Kenmerken

Volledig Nederlandstalig
3D Platform game

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.