A shadows tale  wii
A shadows tale  wii

A shadows tale wii

Vanaf:62,99

A Shadow's Tale is een avontuurlijk puzzelspel dat volledig draait om het spelen met licht. In deze game is het de bedoeling de schaduw van een jongetje weer terug te brengen bij zijn lichaam.Als speler speel je echt met de schaduw van het personage, en dat betekent dat je ook over de schaduw loopt


EAN
4012927093252
Merk
Konami
Model
A SHADOWS TALE WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
A Shadow's Tale is een avontuurlijk puzzelspel dat volledig draait om het spelen met licht. In deze game is het de bedoeling de schaduw van een jongetje weer terug te brengen bij zijn lichaam.

Als speler speel je echt met de schaduw van het personage, en dat betekent dat je ook over de schaduw loopt van objecten in het spelwereld. Door de lichtinval te veranderen of objecten te verschuiven, kan je de schaduw veranderen. Op die manier moet je de schaduw van het personage door de levels heen helpen.

Helemaal alleen is de schaduw niet. Als speler bestuur je namelijk ook een elfje. Dit elfje is het personage dat verantwoordelijk is voor het bewegen van objecten. Zij is dus van een essentieel belang. Gedurende het spel worden de puzzels complexer en gaan ook vijandelijke wezens een rol spelen in het avontuur. Gelukkig krijgt de schaduw van de held van het verhaal een 'schaduwzwaard' om ze eens even een lesje te leren!

Het uiteindelijke doel is je lichaam te vinden die ergens bovenin een toren verstopt is. A Shadow's Tale haalt alles uit de Nintendo Wii. Innovatieve gameplay gecombineerd met mooie beelden maken van A Shadow's Tale een zeer interessant spel voor jong en oud.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.