101 megamix sportgames
101 megamix sportgames

101 megamix sportgames

Vanaf:11,99

101 Megamix Sportgames is een verzameling partygames voor de hele familie. Variërend van tennis en basketbal tot Speed Racing en skiën met deze verzameling sportgames wordt het pas echt een feest!Je kunt 101 Megamix Sportgames alleen spelen of samen genieten met je vrienden en familie. Je kunt con


EAN
4779026380958
Merk
Onbekend
Model
101 MEGAMIX SPORTGAMES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
101 Megamix Sportgames is een verzameling partygames voor de hele familie. Variërend van tennis en basketbal tot Speed Racing en skiën met deze verzameling sportgames wordt het pas echt een feest!

Je kunt 101 Megamix Sportgames alleen spelen of samen genieten met je vrienden en familie. Je kunt concurreren voor de beste resultaten maar ook samenwerken in coöperatieve spellen!

Heb je ooit gedroomd van het beklimmen van een berg? Hoe zit het met roeien op een mooi meer? Of misschien wil je honkbal of voetbal oefenen? Dit en nog veel meer kan gevonden worden in 101 Megamix Sportgames!

101 Megamix Sportgames maakt gebruik van de unieke Wii afstandsbediening van de Nintendo Wii! Zet hoge scores, ontgrendel games, en concurreer met je vrienden in deze spannende collectie sportgames!

De games in 101 Megamix Sportgames zijn zowel voor beginners als gevorderden uitdagend dankzij een instelbare moeilijkheidsgraad. Beleef een verzameling heerlijke sportgames met 101 Megamix Sportgames!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.