Zhu zhu puppies + puppie
Zhu zhu puppies + puppie

Zhu zhu puppies + puppie

Vanaf:21,99

Zhu Zhu Puppies + puppy geeft je naast de game ook een lieve elektronische knuffel uit de beroemde speelgoedreeks! Elektronische puppy's voor mensen die een echt huisdier teveel werk vinden. Het is een grote hit en in het Verenigd Koninkrijk zijn de puppy's zijn niet aan te slepen. Op basis van dit


EAN
5030917095504
Merk
Activision
Model
ZHU ZHU PUPPIES + PUPPIE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Zhu Zhu Puppies + puppy geeft je naast de game ook een lieve elektronische knuffel uit de beroemde speelgoedreeks!

Elektronische puppy's voor mensen die een echt huisdier teveel werk vinden. Het is een grote hit en in het Verenigd Koninkrijk zijn de puppy's zijn niet aan te slepen. Op basis van dit populaire speelgoed is een game gemaakt over de kleine honden, genaamd Zhu Zhu Puppies + puppy. Zhu Zhu Puppies + puppy vertoont veel gelijkenissen met het houden van echte puppy's!

In Zhu Zhu Puppies + puppy ben jij de eigenaar van een schattig hondje. Word vrienden met je huisdier en verzorg het beestje zoals je een echte hond moet behandelen. Ga wandelen met je puppy en voedt hem om een hechte band te krijgen!

Als je goed voor je puppy zorgt, verdien je punten die je kunt besteden bij de dierenwinkel. Zo kun je steeds meer spullen kopen om je huisdier te verwennen. Naast verzorgen kun je ook liedjes zingen en kleine spelletjes spelen. Zhu Zhu Puppies + puppy maakt het houden van virtueel huisdier tot één groot feest!

Verzorg een lief hondje in Zhu Zhu Puppies + puppy!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.