Zhu zhu pets
Zhu zhu pets

Zhu zhu pets

Vanaf:9,99

Electronische hamsters voor mensen die een echt huisdier teveel werk vinden. Het is een grote hit en in het Verenigd Koninkrijk heerst een schaarste. Consumenten betalen op eBay het viervoudige van de winkelprijs om een zogenaamde 'Zhu Zhu Pet' te kunnen bemachtigen. Op basis van dit populaire spee


EAN
5030917084683
Merk
Activision
Model
ZHU ZHU PETS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Electronische hamsters voor mensen die een echt huisdier teveel werk vinden. Het is een grote hit en in het Verenigd Koninkrijk heerst een schaarste. Consumenten betalen op eBay het viervoudige van de winkelprijs om een zogenaamde 'Zhu Zhu Pet' te kunnen bemachtigen.

Op basis van dit populaire speelgoed is een spel gemaakt over de kleine hamsters, genaamd 'Zhu Zhu Pets: Go! Go! DS'. Het spel vertoont veel gelijkenissen met de echte hamsters.

Zhu Zhu Pets zijn realistische en interactieve hamsters die kunnen praten en rondlopen in hun eigen speelomgeving. Er zijn dan ook spullen beschikbaar waarmee de electronische hamsters kunnen spelen. De Zhu Zhu Pets-hamsters kunnen rennen door omgevingen vol met speeltjes, het lijkt wel een racebaan!

In totaal kan je spelen met negen verschillende Zhu Zhu's, waaronder Patches, Nugget, Winkie, Jilly, Scoodles, Pip Squeek, Mr. Squiggles, Chunk en Num Nums. Bovendien zijn er tien baby's in het spel aanwezig om te verzamelen.

Om de Zhu Zhu's te vermaken kunnen de spelers van het spel verschillende speeltjes vrijspelen, waaronder een hamsterbal, auto en skateboard. Het is de taak van de speler om verschillende parken te verkennen, en rond te rijden over bizarre parcours!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.