Wreck-it ralph
Wreck-it ralph

Wreck-it ralph

Vanaf:20,42

Maak je klaar voor klassieke arcade actie in een modern jasje. Wreck-it Ralph is een spel naar aanleiding van de gelijknamige animatiefilm, die op zijn beurt weer is geïnspireerd door klassieke computerspellen. Wreck-it Ralph is een grote vijand uit een computerspel met de naam Fix-it Felix Jr. Fe


EAN
5030917116360
Merk
Activision
Model
WRECK-IT RALPH

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Maak je klaar voor klassieke arcade actie in een modern jasje. Wreck-it Ralph is een spel naar aanleiding van de gelijknamige animatiefilm, die op zijn beurt weer is geïnspireerd door klassieke computerspellen.

Wreck-it Ralph is een grote vijand uit een computerspel met de naam Fix-it Felix Jr. Felix maakt de gebouwen die door Ralph gesloot zijn. Ralph wil alleen bewijzen dat hij ook goed kan zijn, en dus ontsnapt hij uit zijn spel. Zo belandt hij ins Hero's Duty, een schietspel, Sugar Rush, een racespelletje, een veel meer bekende karakters en spelwerelden komen voorbij. Ralph ontdekt al snel dat zijn avontuur de gehele arcadehal kan beïnvloeden!

Dit spel rond Wreck-it Ralph gaat verder waar de animatiefilm ophoudt. Nieuwe Cy-bugs bedreigen de arcadehal en Ralph moet de dag weer goedmaken, samen met Felix natuurlijk! Doe mee met Wreck-it Ralph en beleef gamewerelden vanuit een nieuw perspectief, die van de personages zelf!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.