Wizards of waverly place spellbound  nds
Wizards of waverly place spellbound  nds

Wizards of waverly place spellbound nds

Vanaf:31,96

Wizards of Waverly Place: Spellbound maakt het mogelijk om fans van de televisie als één van hun favoriete tovenaarsleerlingen te laten spelen. Het avontuur neemt de speler mee op allerlei zaken die misgaan tijdens hun opleiding, en deze keer is dat in de aanloop naar een modeshow! Alex, Justin e


EAN
8717418296445
Merk
Disney interactive
Model
WIZARDS OF WAVERLY PLACE SPELLBOUND NDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wizards of Waverly Place: Spellbound maakt het mogelijk om fans van de televisie als één van hun favoriete tovenaarsleerlingen te laten spelen. Het avontuur neemt de speler mee op allerlei zaken die misgaan tijdens hun opleiding, en deze keer is dat in de aanloop naar een modeshow!

Alex, Justin en Max Russo staan aan het begin van een nieuw avontuur, maar plots wordt Alex Russo vermist. De zoektoch begint! Fans moeten hun tovenaarsvaardigheden gebruiken en nieuwe spreuken leren. Daarnaast zijn er natuurlijke nieuwe kledingstukken om te verzamelen.

Gebruik de stylus om objecten te bewegen of juist te bevriezen. Verander andere personages in hamsters en ren met een supersonische snelheid. Wizards of Waverly Place: Spellbound neemt spelers mee naar diverse locaties uit de televisieserie, waaronder Waverly Sub Station, Tribeca Prep en de Loft!

Ga op een betoverend avontuur met Wizards of Waverly Place: Spellbound en zorg dat de modeshow tot een goed einde komt!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.