Winx club rockstars  nds
Winx club rockstars  nds

Winx club rockstars nds

Vanaf:22,49

In een magisch universum vechten heksen en strijders in de naam van al het goede tegen het kwaad! Een groep van zeven tienermeisjes zijn gekozen om het universum met behulp van hun magische krachten te verdedigen. Welkom in de wereld van Winx Club: Rockstars! nN Winx Club: Rockstars kun je een favo


EAN
8027234009052
Merk
Namco bandai
Model
WINX CLUB ROCKSTARS NDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In een magisch universum vechten heksen en strijders in de naam van al het goede tegen het kwaad! Een groep van zeven tienermeisjes zijn gekozen om het universum met behulp van hun magische krachten te verdedigen. Welkom in de wereld van Winx Club: Rockstars!

nN Winx Club: Rockstars kun je een favoriete fee worden en kiezen uit vier verschillende muziekinstrumenten! In het originele verhaal krijg je de kans een rockband te starten om zo de wereld te redden. Oefen je instrumenten, koop nieuwe accessoires, geef concerten en maak indruk op het publiek met je muzikale vaardigheden!

Je kan ervoor kiezen om een zanger te zijn of een instrument te bespelen (drums, gitaar, bas of keyboard) tijdens de trainingmodus en op concerten in Winx Club: Rockstars! Als je het publiek weet te imponeren, zal de voltmeter toenemen waardoor je kan kan transformeren in een prachtig gevleugelde fee. Met halen van topscores ontgrendel je meer dan honderd verschillende mode-items!

Ze zijn slim, stijlvol en magisch; ze zijn de Winx Club!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.