Victorious:taking the lead
Victorious:taking the lead

Victorious:taking the lead

Vanaf:22,38

Voor het eerst kan jij spelen als Tori Vega in Victorious: Taking the Lead voor de Nintendo DS. De bekende heldin van Nickelodeon moet het opnemen tegen een rivaliserende klasgenoot, Jade. Gelukkig krijgt zij steun van de Hollywood Arts crew. In deze game komen ook Beck, Cat en meer kids uit de seri


EAN
3391891967020
Merk
Atari
Model
VICTORIOUS:TAKING THE LEAD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Voor het eerst kan jij spelen als Tori Vega in Victorious: Taking the Lead voor de Nintendo DS. De bekende heldin van Nickelodeon moet het opnemen tegen een rivaliserende klasgenoot, Jade. Gelukkig krijgt zij steun van de Hollywood Arts crew. In deze game komen ook Beck, Cat en meer kids uit de serie voorbij!

In Victorious: Taking The Lead kan je Hollywood Arts en de omgeving verkennen. Natuurlijk kom je ook in de Gorilla Club. Deze Nintendo DS-game zit vol met kleine spelletjes die gebaseerd zijn op de kinderserie, met uiteraard ook muziek die je kent van televisie.

Met dit avontuur haal je een compleet nieuw verhaal in huis. Victorious: Taking The Lead bevat zelfs een nieuw nummer (Take a Hint) van het nog te verschijnen televisieseizoen. Jij stapt in de schoenen van Tori Vega en moet jij laten zien dat jij die hoofdrol verdient in het toneelstuk! Zet 'm op Tori, jij bent victorious!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.