Tron - evolution
Tron - evolution

Tron - evolution

Vanaf:9,99

Tron: Evolution is een actiegame die zich volledig in de virtuele Tron-wereld afspeelt. Je reist als Anon naar deze futuristische omgeving af om een duister complot te onthullen! Tron: Evolution is de officiële game van de film Tron: Legacy. Tron: Evolution is een essentieel onderdeel van het Tron


EAN
8717418281724
Merk
Disney interactive
Model
TRON - EVOLUTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Tron: Evolution is een actiegame die zich volledig in de virtuele Tron-wereld afspeelt. Je reist als Anon naar deze futuristische omgeving af om een duister complot te onthullen!

Tron: Evolution is de officiële game van de film Tron: Legacy. Tron: Evolution is een essentieel onderdeel van het Tron-verhaal en bevat vele karakters en omgevingen uit de film. In Tron: Legacy worden ook de gebeurtenissen uit de game aangehaald. Zo ontstaan er een unieke samensmelting tussen game en film!

In Tron: Evolution worden gevechten met acrobatische stunts afgewisseld. Anon kan zeer snel de meest uiteenlopende obstakels overbruggen, terwijl je op spectaculaire wijze de confrontatie met boosaardige programma's aangaat. De bewegingen van Anon zijn geïnspireerd door de Braziliaanse vecht-dans capoeira!

In Tron: Evolution verdien je meer punten waardoor je sterker wordt en nieuwe vaardigheden leert. Zo kun je Anon naar eigen wens vormgeven. Daarnaast maken de beroemde light cycles races hun opwachting in Tron: Evolution. Elke motor laat een lichtspoor na waarmee je vijanden kunt beschadigen. Dit levert spectaculaire races op waarin tactiek en snelheid centraal staan!

Beleef het complete verhaal van Tron met Tron: Evolution!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.