Trioncube
Trioncube

Trioncube

Vanaf:5,99

Trioncube is een puzzelspel waarin je in de ruimte over acht planeten moet reizen. Als de kapitein van je ruimteschip Penko moet je de prinses zien te redden uit de klauwen van Hell Metal. Dit kun je doen door een Trioncube te maken, deze bestaat uit een reeks van 3 bij 3 blokken die zorgt voor een


EAN
0722674700184
Merk
Onbekend
Model
TRIONCUBE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Trioncube is een puzzelspel waarin je in de ruimte over acht planeten moet reizen. Als de kapitein van je ruimteschip Penko moet je de prinses zien te redden uit de klauwen van Hell Metal. Dit kun je doen door een Trioncube te maken, deze bestaat uit een reeks van 3 bij 3 blokken die zorgt voor een kettingreactie en deze vult de brandstof van je ruimteschip bij. Je moet proberen om een zo groot mogelijke kettingreactie te vormen voordat de tijd op is en de Trioncube breekt. Hoe groter de kettingreactie die je maakt, hoe verder je met je schip kunt reizen.

Trioncube bevat vier verschillende gameplaymodi: Arcade, Story, Endless en Vs. Naarmate je verder komt in deze game zul je nieuwe strategiën moeten bedenken om met nieuwe vormen om te gaan. Terwijl je Trioncube-kettingen maakt kun je munten verzamelen en daarmee kun je verscheidene unieke effecten kopen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.