Transformers: war for cybertron autobots
Transformers: war for cybertron autobots

Transformers: war for cybertron autobots

Vanaf:14,99

'Transformers: War for Cybertron - Autobots' is het verhaal over de oorlog op de thuisplaneet van de Transformers, Cybertron. Er is nog nooit contact met mensen geweest en alles was vredig totdat er een drang naar macht ontstond. Energie werd schaars en de oorlog begon tussen de Autobots en de Decep


EAN
5030917082405
Merk
Activision blizzard
Model
TRANSFORMERS: WAR FOR CYBERTRON AUTOBOTS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Transformers: War for Cybertron - Autobots' is het verhaal over de oorlog op de thuisplaneet van de Transformers, Cybertron. Er is nog nooit contact met mensen geweest en alles was vredig totdat er een drang naar macht ontstond. Energie werd schaars en de oorlog begon tussen de Autobots en de Decepticons.

'Transformers: War for Cybertron - Autobots' neemt je mee terug in de tijd naar het bloedstollende, brute verleden van de Transformers. Cruciale gebeurtenissen uit de geschiedenis van de Autobots zullen in 'Transformers: War for Cybertron - Autobots' voorbij komen. Bovendien gebeurt er iets in deze game, dat de basis zal bieden voor vele nieuwe verhalen binnen het Transformers-universum.

'Transformers: War for Cybertron - Autobots' bevat alleen de verhaallijn van de Autobots. Het doel van de Autobots is hun thuisplaneet te verdedigen tegen een geweldige overmacht aan vijanden, terwijl je als Decepticon steeds meer macht wil krijgen. Het is jouw taak het doel van de Autobots te verdedigen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.