Toetstrainer taal
Toetstrainer taal

Toetstrainer taal

Vanaf:9,99

Jaarlijks nemen ongeveer 160.000 basisschoolleerlingen van groep 8 deel aan de Cito-toets, ofwel de 'Eindtoets basisonderwijs'. Deze toets, die een advies voor vervolgonderwijs geeft, bezorgt veel kinderen slapeloze nachten. Neem een beetje van deze zorgen weg door ze goed voor te bereiden met Toets


EAN
8717278829593
Merk
Easy interactive console
Model
TOETSTRAINER TAAL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Jaarlijks nemen ongeveer 160.000 basisschoolleerlingen van groep 8 deel aan de Cito-toets, ofwel de 'Eindtoets basisonderwijs'. Deze toets, die een advies voor vervolgonderwijs geeft, bezorgt veel kinderen slapeloze nachten. Neem een beetje van deze zorgen weg door ze goed voor te bereiden met Toetstrainer Taal voor Nintendo DS.

Toetstrainer Taal is een ideaal hulpmiddel voor kinderen om op speelse wijze kennis te maken met de toetsen, de systematiek van meerkeuzevragen en laat zien op welk onderdeel eventueel nog wat bijgespijkerd kan worden. Met de Nintendo DS kunnen kinderen op ieder moment en overal oefenen en werken ze al spelend aan een goede voorbereiding op de echte Cito-toets.

Toetstrainer wordt in twee verschillende uitvoeringen uitgebracht: Toetstrainer Taal en Toetstrainer Rekenen. Met Toetstrainer Taal kunnen kinderen oefenen op de onderdelen 'Taal' en 'Spelling' of een combinatie van beide onderdelen. Met Toetstrainer Rekenen kan worden geoefend op de onderdelen 'Hoofdrekenen' en 'Rekenen' of een combinatie van deze onderdelen.

Kinderen kunnen de toetsen in Toetstrainer Taal in drie verschillende variatieniveaus spelen. Niveau 1 bestaat uit oefenvragen, waarmee kinderen vrij kunnen oefenen. Na iedere 20e vraag wordt een overzicht gegeven van goede en foute antwoorden. Niveau 2 bestaat uit proefvragen, waarmee kinderen stapsgewijs een toets maken. Kinderen vullen verschillende reeksen in en zodra een reeks voldoende juist is beantwoord, gaan er 5 minuten van de tijd af, net zolang tot het kind 30 minuten (de werkelijke toetslengte) aan goed ingevulde antwoorden heeft gegeven. Niveau 3 is het examen, waarmee kinderen onder Cito-condities het examen maken. Na het invullen van de toets wordt het cijfer getoond op basis van de verschillende categorieën.

Toetstrainer Taal biedt de meest complete en leuke voorbereiding op de Cito-toets!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.