Thundercats
Thundercats

Thundercats

Vanaf:9,99

Thunder! Thunder! Thunder!! Thundercats! Met die schreeuw kun jij jouw zwaard laten groeien in Thundercats op Nintendo DS. Stap in de glimmende laarzen van Lion-O en ga het onrecht te lijf in Thundercats! Thundercats is gebaseerd op de nieuwe tekenfilmserie die op Cartoon Network te zien is. In dez


EAN
3391891964234
Merk
Atari
Model
THUNDERCATS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Thunder! Thunder! Thunder!! Thundercats! Met die schreeuw kun jij jouw zwaard laten groeien in Thundercats op Nintendo DS. Stap in de glimmende laarzen van Lion-O en ga het onrecht te lijf in Thundercats!

Thundercats is gebaseerd op de nieuwe tekenfilmserie die op Cartoon Network te zien is. In deze tweedimensionale actiegame speel je Lion-O die de boosaardige legers van Mumm-Ra met zijn Sword of Omens moet verslaan!

In Thundercats kun je naast Lion-O nog meer bekende personages tegen. Zo kun je hulp krijgen van Tigra, Cheetara, Panthro, WilyKit, WilyKat en natuurlijk Snarf. Door deze krijgers aan je groep toe te voegen, krijg je de beschikking over indrukwekkende groepsaanvallen!

Thundercats maakt op slimme wijze gebruik van het aanraakscherm van de Nintendo DS. Zo kun je met een druk op het scherm de verschillende aanvallen selecteren en het kwaad een lesje leren!

Pak je zwaard erbij in deze spannende actiegame en schreeuw Thundercats, Hoooooooooooooooooo!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.