Think senses
Think senses

Think senses

Vanaf:2,99

Think Senses is een game speciaal ontwikkeld om je gehoor en je zicht aan te scherpen. Middels verschillende oefeningen wordt je getraind om beter te horen en eerder constateringen te doen. Think Senses bevat medische tests om de functie van je oren en ogen te controleren. Met behulp van jouw Ninte


EAN
5390102504274
Merk
Mindscape
Model
THINK SENSES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Think Senses is een game speciaal ontwikkeld om je gehoor en je zicht aan te scherpen. Middels verschillende oefeningen wordt je getraind om beter te horen en eerder constateringen te doen.

Think Senses bevat medische tests om de functie van je oren en ogen te controleren. Met behulp van jouw Nintendo DS kan jij jouw oren en ogen in topconditie krijgen. Think Senses geeft je oren en ogen dagelijks een uitdaging en een ontspanningsoefening. Niet alleen verscherpt Think Senses je zintuigen, het zou ook leuk moeten zijn om het te doen!

Think Senses biedt de mogelijkheid om persoonsgebonden trainingsschema's op te zetten. Afhankelijk van jouw trainingen en de resultaten van die trainingen, krijg je commentaar van je mannelijke of vrouwelijke trainer. Alle resultaten die je ooit hebt geboekt worden in een mooie grafiek bijgehouden. Zo zie je in één oogopslag of je progressie hebt geboekt met Think Senses.

Train je zintuigen met de combinatie van horen en zien op de Nintendo DS dankzij het volledig Nederlandstalige Think Senses!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.