Think again
Think again

Think again

Vanaf:9,99

Think Again is een denkspel ontwikkeld in samenwerking met spelletjesgigant Ravensburger. Door deze puzzelgame te spelen, train jij niet alleen je kennis, maar ook je reflexen en je begripsvermogen. Think Again zal jou niet alleen testen op je kortetermijngeheugen, maar er zijn ook oefeningen die ju


EAN
5390102504199
Merk
Mindscape
Model
THINK AGAIN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Think Again is een denkspel ontwikkeld in samenwerking met spelletjesgigant Ravensburger. Door deze puzzelgame te spelen, train jij niet alleen je kennis, maar ook je reflexen en je begripsvermogen. Think Again zal jou niet alleen testen op je kortetermijngeheugen, maar er zijn ook oefeningen die juist meer ingaan op je langetermijngeheugen.

Op basis van de oefeningen die je doet in Think Again, krijg je een eigen Think Score. Deze score representeert het huidige niveau van je mentale vaardigheden, en natuurlijk kan je de score verbeteren door Think Again veelvuldig te spelen.

Think Again bevat zes verschillende trainingscategorieën. Daarnaast zijn er 21 mini-games die niet alleen je hersenen testen, maar die ook gewoon plezierig zijn om te doen. Het hoeft immers niet altijd maar om presteren te draaien. Mochten er thuis meerdere mensen zijn die hun hersenen willen laten kraken, dan kan je verschillende profielen aanmaken en de scores met elkaar vergelijken. Hup, trainen dat brein!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.