The treasures of montezuma 2
The treasures of montezuma 2

The treasures of montezuma 2

Vanaf:9,99

Keer terug naar de jungle in 'Treasures of Montezuma 2', een gloednieuw drie-op-een-rij spel met meer levels, meer uitdagingen en nog meer plezier! Power-up totems en ontketen speciale krachten door meerdere combinaties van dezelfde gekleurde stenen te maken.Ga voor de hoogste score in 'Treasures of


EAN
8716051051558
Merk
Alawar
Model
THE TREASURES OF MONTEZUMA 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Keer terug naar de jungle in 'Treasures of Montezuma 2', een gloednieuw drie-op-een-rij spel met meer levels, meer uitdagingen en nog meer plezier! Power-up totems en ontketen speciale krachten door meerdere combinaties van dezelfde gekleurde stenen te maken.

Ga voor de hoogste score in 'Treasures of Montezuma 2' met een serie supersnelle combinaties. Speel ten slotte trofeeën vrij voor het uitvoeren van speciale opdrachten als je zo snel mogelijk de edelstenen op elk level probeert te verzamelen.

'Treasures of Montezuma 2' bevat meer dan 120 avontuurlevels en 40 puzzellevels. Daarnaast is er een ontgrendelbare eindeloze modus voor de echte puzzelfanaten! 'Treasures Of Montezuma 2' heeft drie moeilijkheidsniveaus en verschillende mannelijke en vrouwelijke spelpersonages om uit te kiezen.

Keer terug naar de jungle in 'Treasures of Montezuma 2'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.