The sorcerers apprentice  nds
The sorcerers apprentice  nds

The sorcerers apprentice nds

Vanaf:24,99

In 'The Sorcerer's Apprentice' stapt de speler in de schoenen van Dave. Dave is een leerling, en in potentie een geweldige tovenaar. Hij moet het opnemen tegen het kwaad in een wereld vol opdrachten en magische gevechten. Oude tovenaars zijn ontsnapt uit hun eeuwenoude gevangenis The Grimhold. Nu h


EAN
8717418269746
Merk
Namco bandai
Model
THE SORCERERS APPRENTICE NDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In 'The Sorcerer's Apprentice' stapt de speler in de schoenen van Dave. Dave is een leerling, en in potentie een geweldige tovenaar. Hij moet het opnemen tegen het kwaad in een wereld vol opdrachten en magische gevechten.

Oude tovenaars zijn ontsnapt uit hun eeuwenoude gevangenis The Grimhold. Nu hebben ze New York City overgenomen, en dat is een groot probleem. De magische tovernaarsheld Balthazar zit opgesloten in een magische dimensie, en nu is Dave de enige die de stad nog kan redden.

Dave moet door New York reizen met speciale portalen in een poging de vijand te verslaan. Verschillende elementen van de magie moeten gebruikt worden om zes kwade tovenaars te verslaan en Manhattan te bevrijden van hun onderdanen.

'The Sorcerer's Apprentice' vertelt hetzelfde verhaal als de film, maar in de game heeft de speler de magie zelf in de hand. Spreuken worden via het touchscreen met een druk op de knop ingevoerd. En als de vijanden van de kwade tovenarij niet genoeg uitdaging bieden, dan kunnen spelers het met drie vrienden opnemen in diverse uitdagingen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.