The legend of zelda: spirit tracks
The legend of zelda: spirit tracks

The legend of zelda: spirit tracks

Vanaf:70,82

Het verhaal van The Legend Of Zelda: Spirit Tracks speelt zich 100 jaar na de avonturen in de vorige Zelda-game, The Legend of Zelda: Phantom Hourglass af. Wederom is Link een jonge held die, rijdend in een treintje en samen met een nogal vreemde kompaan, op avontuur gaat.The Legend of Zelda: Spirit


EAN
0045496469481
Merk
Nintendo
Model
THE LEGEND OF ZELDA: SPIRIT TRACKS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het verhaal van The Legend Of Zelda: Spirit Tracks speelt zich 100 jaar na de avonturen in de vorige Zelda-game, The Legend of Zelda: Phantom Hourglass af. Wederom is Link een jonge held die, rijdend in een treintje en samen met een nogal vreemde kompaan, op avontuur gaat.

The Legend of Zelda: Spirit Tracks lijkt qua besturing en opzet veel op The Legend Of Zelda: Phantom Hourglass. The Legend Of Zelda: Spirit Tracks is volledig te besturen via het touchscreen van de Nintendo DS. Je kan aangeven op het touchscreen hoe je de boomerang wilt gooien, welk karakter je wilt slaan met je zwaard en waar de stoomlocomotief in de overwereld heen moet rijden.

Gedurende jouw avonturen kan je wisselen tussen Link en een personage genaamd Phantom. Link, de held van het verhaal kan je 'live' besturen, terwijl je Phantom moet voorzien van commando's om speciale opdrachten voor jou uit te voeren. Puzzels dienen opgelost te worden door bijvoorbeeld een patroon te tekenen op het touchscreen, of door sleutels te verzamelen en schakelaars om te halen.

Beleef een nieuw avontuur van Link en red prinses Zelda in The Legend Of Zelda: Spirit Tracks!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.