The clique: queen teen
The clique: queen teen

The clique: queen teen

Vanaf:11,99

The Clique: Queen Teen is een game speciaal gemaakt voor de Nintendo DS, en gebaseerd op de boekenserie voor jonge volwassenen van schrijfster Lisi Harrison. In The Clique: Queen Teen moet je jouw personage omhoog werken op de sociale ladder. Zien en gezien worden lijkt dan ook het motto te zijn. He


EAN
5051888034316
Merk
Warner bros. interactive
Model
THE CLIQUE: QUEEN TEEN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Clique: Queen Teen is een game speciaal gemaakt voor de Nintendo DS, en gebaseerd op de boekenserie voor jonge volwassenen van schrijfster Lisi Harrison. In The Clique: Queen Teen moet je jouw personage omhoog werken op de sociale ladder. Zien en gezien worden lijkt dan ook het motto te zijn. Het is tevens jouw poging om je aan te sluiten bij de ultieme vriendengroep.

The Clique biedt gamers de mogelijkheid om mee te leven met de ups en downs van het leven van tiener meisjes op een middelbare school in één van de buitensteden van New York.

The Clique: Queen Teen stelt fans in staat om te spelen als een nieuwe scholier die vrienden moet maken en aan populariteit moet winnen om zo bij de beste vriendengroep te komen, the Pretty Committee.

Spelers gaan verschillende uitdagingen aan en komen in lastige situaties terecht als ze contacten opbouwen met karakters uit de boeken en nieuwe karakters die speciaal voor de game zijn ontwikkeld. Spelers kunnen hun sociale status verbeteren door mini-games te spelen, waarmee ze geld verdienen voor de nieuwste kleding en accessoires.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.