Tenchu: dark secret
Tenchu: dark secret

Tenchu: dark secret

Vanaf:17,75

In Tenchu: Dark Secret kruip je in de huid van ninjahuurlingen die een prinses moeten beschermen. Achtervolg vijanden met het zwaard in de hand, plaats explosieve vallen in het kreupelhout of val aan met een arsenaal van realistische ninja-wapens. Met meer dan 40 solomissies en de mogelijkheid om wa


EAN
0045496737863
Merk
Nintendo
Model
TENCHU: DARK SECRET

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Tenchu: Dark Secret kruip je in de huid van ninjahuurlingen die een prinses moeten beschermen. Achtervolg vijanden met het zwaard in de hand, plaats explosieve vallen in het kreupelhout of val aan met een arsenaal van realistische ninja-wapens. Met meer dan 40 solomissies en de mogelijkheid om wapens en items te maken, zal Tenchu: Dark Secret die zwaardhanden van je nog heel erg lang bezighouden.

Bewijs je moed met het metaal, door vrienden uit te dagen voor een lokale draadloze multiplayer-wedstrijd. Tenchu: Dark Secret bevat drie unieke spelstanden en talloze opties om elke wedstrijd weer leuk en uniek te maken. Of je nu door een bamboebos kruipt om een dolk in de rug van je vriend te planten of een val plaatst om zijn kostbare knoedels te stelen, je zult in ieder geval een handdoek nodig hebben om het zweet van je handen te vegen.

Nieuwe bamboe-val nodig? Te weinig shuriken? Ga online. In Tenchu: Dark Secret kun je via Nintendo Wi-Fi Connection items kopen, verkopen en verhandelen. Daarbij kun je met zowel vrienden als onbekenden transacties aangaan.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.