Star fox command
Star fox command

Star fox command

Vanaf:18,00

Fox McCloud en zijn vrienden zijn terug om tegen een nieuwe vijand te vechten, die uit de giftige oceanen van de planeet Venom tevoorschijn is gekomen. Vecht met Fox in zijn geavanceerde Arwing fighter, terwijl je het Lylat systeem tegen een grote aanval van de vijand verdedigt.Je gebruikt de touch


EAN
0045496463731
Merk
Nintendo
Model
STAR FOX COMMAND

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Fox McCloud en zijn vrienden zijn terug om tegen een nieuwe vijand te vechten, die uit de giftige oceanen van de planeet Venom tevoorschijn is gekomen. Vecht met Fox in zijn geavanceerde Arwing fighter, terwijl je het Lylat systeem tegen een grote aanval van de vijand verdedigt.

Je gebruikt de touch screen van de DS om je schip tijdens de gevechten te manoeuvreren. Je screen dient niet alleen als radar, maar ook om je Arwing te besturen en bommen op je vijanden gooien door de stylus te gebruiken. Je kunt je schip sneller of langzamer laten vliegen door op de boven- of onderkant van je scherm te tappen.

Je gebruikt je scherm niet alleen om als Fox rond te vliegen, maar ook om je strategisch inzicht en dus je vaardigheden te testen. Als leider kan je vliegroutes op het scherm tekenen en vervolgens tegen de vijanden vechten die je onderweg tegenkomt om gebieden te veroveren. Een expert kan niet alleen de beste route voor zichzelf uitstippelen, maar ook voor de rest van zijn squadron.

De singleplayer bestaat uit meer dan 30 levels, waarbij verschillende eindes mogelijk zijn. Nadat je enkele stages bent doorgekomen, kan je kiezen wat er gaat gebeuren en hierdoor beïnvloed je het einde van het spel. Aan de singleplayer zijn verder ook nog 10 andere personages en schepen toegevoegd, die je kunt unlocken.

In de multiplayer mode krijg je de kans om er achter te komen wie zichzelf heerser van het luchtruim mag noemen. Dit bereik je door, via de draadloze verbinding van de DS, met maximaal 4 van je vrienden deel te nemen aan gevechten.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.