Squinkies - special edition
Squinkies - special edition

Squinkies - special edition

Vanaf:19,99

Squinkies brengt de kleine speelgoedfiguren tot leven in een magisch avontuur. Speel als de prinses en zoek naar je verloren Squinkies-vrienden in Squinkies! Door verschillende mini-games te voltooien, krijg je gratis Squinkies die vervolgens worden toegevoegd aan je collectie. De mini-games zijn m


EAN
5030917096433
Merk
Activision blizzard
Model
SQUINKIES - SPECIAL EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Squinkies brengt de kleine speelgoedfiguren tot leven in een magisch avontuur. Speel als de prinses en zoek naar je verloren Squinkies-vrienden in Squinkies!

Door verschillende mini-games te voltooien, krijg je gratis Squinkies die vervolgens worden toegevoegd aan je collectie. De mini-games zijn makkelijk te leren en leuk om te spelen. Met Squinkies Match, Squinkies puzzel, Squinkies Pool, Squinkies Chains, Squinkies Paint of Squinkies Chomp kan iedereen zich vermaken!

Met meer dan 250 Squinkies om te verzamelen, zit Squinkies boordevol uren boeiend spelplezier. Verdien Magic munten als bonussen om meer Squinkies te kopen. Net als het speelgoed gooi je Magic munten in een interactief Gumball Playhouse om nieuwe Squinkies toe te voegen aan je collectie!

Al je verzamelde Squinkies worden gecatalogiseerd in de interactieve Bubble Bank. Elk wezentje heeft zijn eigen animaties, muziek en geluidseffecten. Zo komt het speelgoed echt tot leven op je beeldscherm!

Ga op een magische reis door het land van de Squinkies in Squinkies!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.