Spore: creatures
Spore: creatures

Spore: creatures

Vanaf:49,99

Spore: Creatures voor de Nintendo DS vertelt het verhaal over jou en je vriendje Oogie. Hij (of zij) wordt door buitenaardse wezens ontvoerd en het is aan jou om Oogie weer in veiligheid te brengen. Tijdens je reddingsmissie, die verdeeld is over twaalf levels en zes planeten, maak je nieuwe vriende


EAN
5030946058761
Merk
Electronic arts
Model
SPORE: CREATURES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Spore: Creatures voor de Nintendo DS vertelt het verhaal over jou en je vriendje Oogie. Hij (of zij) wordt door buitenaardse wezens ontvoerd en het is aan jou om Oogie weer in veiligheid te brengen. Tijdens je reddingsmissie, die verdeeld is over twaalf levels en zes planeten, maak je nieuwe vrienden, bestrijd je vijanden en evolueer je als een echt levend wezen.

Naast het redden van Oogie zijn er nog tal van andere dingen te doen. Het verzamelen van onderdelen voor je wezen staat hierbij centraal. Zo zijn er ongeveer 280 verborgen onderdelen die je kunt vrijspelen. Ook kun je 60 badges verdienen tijdens diverse minigames. Sommige van deze games maken overigens gebruik van de stylus. Je kunt met het stokje graven, maar ook wordt deze gebruikt tijdens het gooien van rotsblokken.

Het maken van je wezen is beperkter dan, maar desalniettemin zeer vergelijkbaar met het creëren in de PC-versie van Spore. Er zijn twintig lichaamsdelen die je per wezen kunt aanpassen en ieder lichaamsdeel heeft een functie. Het kan gebruikt worden om aan te vallen, te verdedigen of om contact te maken met andere wezens die je tijdens je reis ontmoet.

In Spore: Creatures kun je tien verschillende wezens opslaan. Via een draadloze verbinding is het tevens mogelijk om wezens te ruilen met die van je vrienden. Bovendien kun je via de WiFi-verbinding de wezens van spelers over de hele wereld downloaden en bekijken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.