Sponge bob: super wraaknemer
Sponge bob: super wraaknemer

Sponge bob: super wraaknemer

Vanaf:14,99

'Spongebob: The Yellow Avenger' is een avontuur van de grappige, gele spons Spongebob. In de onderwaterwereld en in Bikinibroek zijn er altijd wel nieuwe problemen, en deze keer is het echt menens. De slechterik van het verhaal heeft twee van Spongebob's favoriete superhelden gekidnapt!Het is aan d


EAN
4005209073455
Merk
Thq
Model
SPONGE BOB: SUPER WRAAKNEMER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

'Spongebob: The Yellow Avenger' is een avontuur van de grappige, gele spons Spongebob. In de onderwaterwereld en in Bikinibroek zijn er altijd wel nieuwe problemen, en deze keer is het echt menens. De slechterik van het verhaal heeft twee van Spongebob's favoriete superhelden gekidnapt!

Het is aan de speler om Spongebob in 'Spongebob: The Yellow Avenger' een handje te helpen. Spongebob wordt namelijk zelf een superheld. Hij krijgt de krachten van Zeemeerman om de orde in Bikinibroek te herstellen. Spongebob zal het op moeten nemen tegen 'the Dirty Bubble' en zijn legioen aan kwaaddoeners!

Dankzij de speciale riem van Zeemeerman heeft Spongebob onder andere de mogelijkheid om vijanden te verkleinen, een wervelstorm te veroorzaken, zeewezens op te roepen, te magnetiseren of juist super snel te rennen of hoog te springen. In 'Spongebob: The Yellow Avenger' is de gele spons dus eindelijk een echte held, maar niet alles is zo serieus. Zoals altijd zit Spongebob weer vol met grapjes, of is het meer klunzigheid?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.