Shin megami tensei: devil survivor 2
Shin megami tensei: devil survivor 2

Shin megami tensei: devil survivor 2

Vanaf:99,99

Wanneer een website toont hoe mensen zullen sterven, wordt die website een rage op een middelbare school. Een drietal is in shock over het zien van hun eigen dood... Vooral omdat het incident over enkele minuten zal gebeuren wanneer de metro waar zij in zitten zal crashen. Ze ontsnappen aan hun dood


EAN
5036675014368
Merk
Ghostlight
Model
SHIN MEGAMI TENSEI: DEVIL SURVIVOR 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wanneer een website toont hoe mensen zullen sterven, wordt die website een rage op een middelbare school. Een drietal is in shock over het zien van hun eigen dood... Vooral omdat het incident over enkele minuten zal gebeuren wanneer de metro waar zij in zitten zal crashen. Ze ontsnappen aan hun dood, maar staan nu oog in oog met demonen.

Het drietal wil graag overleven en vecht zich een weg langs de demonen. Vervolgens vluchten ze. Het verwoestende ongeluk is echter pas het begin van een veel groter probleem.

Als speler is jouw taak vrienden te vinden en verschillende personages samen te laten werken. Hoe beter twee personages bevriend zijn, des te beter kunnen zij samenwerken tijdens een gevecht. Vriendschap wordt dus beloond in Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2!

Gedurende je avonturen zal je heel wat demonen tegen het lijf lopen. In Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 kan je jouw personage personaliseren met wapens, bovendien zijn de demonische krachten te verzamelen waardoor deze demonen jou een handje helpen in je strijd. Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 bevat twee keer zoveel demonen als zijn voorganger.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.