Settlement: colossus
Settlement: colossus

Settlement: colossus

Vanaf:9,99

In Settlement: Colossus speel je een verbannen keizer die een nieuw imperium moet bouwen vanuit zijn grashut. Nieuwe technologieën en onderzoek kan jouw stad vooruit helpen en uiteindelijk de mooiste stad worden in deze mix van management en puzzels! De keizer blijkt vervloekt te zijn door de gode


EAN
8718274541229
Merk
Easy interactive console
Model
SETTLEMENT: COLOSSUS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Settlement: Colossus speel je een verbannen keizer die een nieuw imperium moet bouwen vanuit zijn grashut. Nieuwe technologieën en onderzoek kan jouw stad vooruit helpen en uiteindelijk de mooiste stad worden in deze mix van management en puzzels!

De keizer blijkt vervloekt te zijn door de goden. Hij is 300 jaar oud. Hij heeft zijn land verloren, en nu is het aan jou om hem te helpen.

Het puzzelspel biedt niet alleen een diversiteit aan puzzels, maar ondertussen moet je ook je eigen stad managen. Technieken moeten onderzocht worden, er moet op de boerderij gewerkt worden en er moeten betere gebouwen komen dan de grashutjes die je in het begin hebt.

In Settlement: Colossus draait het erg om grondstoffen. Het is aan jou om te bepalen of jij je grondstoffen inzet voor voedsel of bouwmateriaal.

Naast het verhaal van de game zelfs zijn er verschillende minipuzzels die onderdeel maken van je zoektocht naar nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen. Het repareren van een brug vereist dus het oplossen van een puzzel.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.