Science papa
Science papa

Science papa

Vanaf:14,00

In Science Papa is de speler het nieuwste lid van het Science Papa-team en is diens doel de beste wetenschapper in de wereld te worden. Deze ambitie wordt bemoeilijkt door een grote groep maffe wetenschappers, die deze titel ook maar al te graag in de wacht willen slepen. In een competitie van educa


EAN
4787575913824
Merk
Activision
Model
SCIENCE PAPA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Science Papa is de speler het nieuwste lid van het Science Papa-team en is diens doel de beste wetenschapper in de wereld te worden. Deze ambitie wordt bemoeilijkt door een grote groep maffe wetenschappers, die deze titel ook maar al te graag in de wacht willen slepen. In een competitie van educatieve experimenten kan er maar één de wetenschappelijke topper zijn.

In dit spel zijn er meer dan dertig verschillende experimenten uit te voeren. Door middel van de stylus kunnen spelers chemicaliën schenken en mixen, objecten tot stof vermalen, branders bedienen, laboratoriumapparatuur onderhouden en nog veel meer. Ook kunnen spelers vrienden en vriendinnen uitnodigen en met z'n tweetjes tegelijk de strijd aangaan.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.