Safari quest
Safari quest

Safari quest

Vanaf:5,99

In Safari Quest wandel je als Jane over de Afrikaanse savanne op zoek naar de zeldzame witte leeuw. Je bent een net afgestudeerde biologiestudent en krijgt de opdracht het unieke beest op te sporen en te observeren. Chippy de aap, Leo de leeuw, Heppo het nijlpaard en Blacky de zebra zijn de vriendel


EAN
8718274542448
Merk
Easy interactive console
Model
SAFARI QUEST

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Safari Quest wandel je als Jane over de Afrikaanse savanne op zoek naar de zeldzame witte leeuw. Je bent een net afgestudeerde biologiestudent en krijgt de opdracht het unieke beest op te sporen en te observeren. Chippy de aap, Leo de leeuw, Heppo het nijlpaard en Blacky de zebra zijn de vriendelijke dieren die je helpen op je tocht. Lukt 't je de onzichtbare koning van de jungle te vinden?

Slenter door diverse Afrikaanse landschapsomgevingen in Safari Quest en ontdek de machtige savanneschepsels. Maak daarbij handig gebruik van de krachten van je bevriende beesten en roep de hulp in van je universiteitsrector. Kun jij het hoofd koel houden en de safari afspeuren op zoek naar het unieke beest?

Haal je tropenbroek maar tevoorschijn en stap in de wereld van Safari Quest!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.