Rock revolution
Rock revolution

Rock revolution

Vanaf:12,42

Laat je innerlijke rockster los met veertig heerlijke rocknummers in Rock Revolution. Ga lekker creatief jammen in de Jam Modus alwaar jij je eigen muziek kunt maken met een drumstel of de gitaren. Naast de veertig liedjes op de disc zal je ook nieuwe tracks kunnen downloaden om zo meer plezier uit


EAN
4012927083130
Merk
Konami
Model
ROCK REVOLUTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Laat je innerlijke rockster los met veertig heerlijke rocknummers in Rock Revolution. Ga lekker creatief jammen in de Jam Modus alwaar jij je eigen muziek kunt maken met een drumstel of de gitaren.

Naast de veertig liedjes op de disc zal je ook nieuwe tracks kunnen downloaden om zo meer plezier uit je game te halen. Rock Revolution maakt het mogelijk om je eigen muziek op te nemen met maar liefst acht verschillende tracks. Je kunt het tegen andere gamers of bands opnemen, en natuurlijk behoort het samen spelen in een band tot de mogelijkheden.

Konami is de grondlegger van de ritmische actiegame, met baanbrekende spellen als die van de Dancing Stage serie en klassieke muzikale games als Karaoke Stage, Beatmania en Guitar Freaks. De uitgever keert met Rock Revolution terug naar het genre waarin ze in het verleden al op de troepen vooruit liep met de meest geavanceerde muziekgame. Het spel kan online en offline gespeeld worden en men kan kiezen uit 15 realistische avatars, bovendien zijn er mogelijkheden om samen te spelen en leggen wedstrijden tussen bands de lat nog hoger in een strijd tussen gelijkgestemden. Vooruit, gooi die haren los en wees een rockster!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.