Ratatouille nds
Ratatouille nds

Ratatouille nds

Vanaf:44,15

Ratatouille is de game van de gelijknamige animatiefilm van Pixar. De komedie gaat over de rat Remy, die ervan droomt een grote chef-kok in Parijs te worden. Het feit dat hij een rat is, maakt dat echter erg moeilijk. Wanneer hij in de riolen van Parijs terechtkomt, ontdekt hij dat hij zich onder he


EAN
4005209090438
Merk
Thq
Model
RATATOUILLE NDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ratatouille is de game van de gelijknamige animatiefilm van Pixar. De komedie gaat over de rat Remy, die ervan droomt een grote chef-kok in Parijs te worden. Het feit dat hij een rat is, maakt dat echter erg moeilijk. Wanneer hij in de riolen van Parijs terechtkomt, ontdekt hij dat hij zich onder het restaurant van zijn, inmiddels overleden, favoriete chef-kok bevindt. Hoewel Remy zeer ongewenst is in de keuken, probeert hij hier wel regelmatig te zijn, om zo een stempel te kunnen drukken op het Franse culinaire circuit.

Ratatouille is een platformspel waarin je speelt met Remy. Hij kan op vier poten rennen, aan smalle randjes hangen, door de lucht springen, dubbele sprongen maken en zelfs tegen muren opspringen. De levels zijn opgezet als een labyrint. Je doel is om zo snel mogelijk door deze levels te manoeuvreren en het einde van het doolhof te bereiken voordat de tijd om is. Onderweg moet je bovendien sterren verzamelen. Naast de singleplayer-modus bevat de game een aantal minigames die met zijn tweeën gespeeld kunnen worden.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.