Quest braintainment  nds
Quest braintainment  nds

Quest braintainment nds

Vanaf:9,99

Iedereen die bekend is met het magazine Quest, weet dat er allemaal interessante weetjes in het magazine staan. Speciaal voor de gamers heeft Quest nu een paar spelletjes in één bundel verwerkt voor de Nintendo DS. Dankzij 'Quest: Braintainment' kunnen slimme lezers ook slimme gamers worden. Dive


EAN
9789089270719
Merk
Namco bandai
Model
QUEST BRAINTAINMENT NDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Iedereen die bekend is met het magazine Quest, weet dat er allemaal interessante weetjes in het magazine staan. Speciaal voor de gamers heeft Quest nu een paar spelletjes in één bundel verwerkt voor de Nintendo DS.

Dankzij 'Quest: Braintainment' kunnen slimme lezers ook slimme gamers worden. Diverse uitdagende puzzels wachten op de speler om opgelost te worden.

Zo word je geluk op de proef gesteld in races waarbij de worp van de dobbelsteen de doorslag geeft. Daarnaast zijn er puzzels waarbij stenen met dezelfde kleur naast elkaar gelegd dienen te worden om ze weg te spelen. Maar kan jij ook alle stenen van je bord wegspelen?

Diversiteit alom in 'Quest: Braintainment' en of je nu schatten moet vangen of autowrakken moet stapelen, puzzelen zal je zeker. Puzzelen is nog altijd een populair gamegenre, en dat beseft Quest maar al te goed. De echte breinbrekers vind je in deze compilatie puzzelgames, welkom bij 'Quest: Braintainment'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.