Puzzler world 2011
Puzzler world 2011

Puzzler world 2011

Vanaf:14,76

Stap een in een wereld vol puzzels met Puzzler World 2011 op de Nintendo DS. Met meer dan duizend gloednieuwe puzzels zijn al je favoriete puzzeltypen vertegenwoordigd. Bereid je voor op uren puzzelplezier! Puzzler World 2011 bevat een breed scala aan puzzels zoals Crossword, Woordzoeker, Fitword,


EAN
3307219910364
Merk
Zoo digital
Model
PUZZLER WORLD 2011

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Stap een in een wereld vol puzzels met Puzzler World 2011 op de Nintendo DS. Met meer dan duizend gloednieuwe puzzels zijn al je favoriete puzzeltypen vertegenwoordigd. Bereid je voor op uren puzzelplezier!

Puzzler World 2011 bevat een breed scala aan puzzels zoals Crossword, Woordzoeker, Fitword, Silhouette, Pieceword, Hide & Seek, Backwords, Link-a-Pix, Codewoord en Sudoku. Daarnaast zijn er spannende bonusgames als Galgje, Colour-In, Picture Pairs, Add Up, kettingbrieven, Picture Quiz, Jigsaw, Missing Piece, Sum Up en Splitwords. Hier is de echte puzzelfan uren zoet mee!

Geniet van de klassieke Challenge-modus of test je vaardigheden in de all-nieuwe Master mode van Puzzler World 2011. Je kunt je vooruitgang op elk moment opslaan met de geheel nieuwe save-functie. Verdien Hint tokens tijdens het spelen om je te helpen met eventuele lastige puzzels!

Met Puzzler World 2011 op de Nintendo DS heb je altijd je favoriete puzzels binnen handbereik!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.