Pucca power up
Pucca power up

Pucca power up

Vanaf:27,50

Het schattige Japanse karaktertje Pucca is hier voor haar eerste avontuur op de Nintendo DS! Pucca ken je misschien als tasje, kladblok of animatie, maar nu is Pucca ook te bewonderen in Pucca Power Up! Pucca Power Up is een actieavontuur waarin zes hoofdstukken gaan over de opbloeiende liefde tuss


EAN
5060102952602
Merk
Rising star games
Model
PUCCA POWER UP

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het schattige Japanse karaktertje Pucca is hier voor haar eerste avontuur op de Nintendo DS! Pucca ken je misschien als tasje, kladblok of animatie, maar nu is Pucca ook te bewonderen in Pucca Power Up!

Pucca Power Up is een actieavontuur waarin zes hoofdstukken gaan over de opbloeiende liefde tussen Pucca en Garu. Deze twee personages passen eigenlijk helemaal niet bij elkaar. De een is de dochter van een noodleverkoper, terwijl de ander een ninja is. Het is echter jouw taak om het tweetal een handje te helpen.

Kunnen Pucca en Garu elkaar ooit te liefde verklaren? Gedurende het avontuur leren spelers nieuwe vaardigheden van Master Su. Zo zijn er minigames waarin Garu gekust moeten worden of de personages van een klif af moeten springen. Alleen door uitdagingen te voltooien en nieuwe vaardigheden te leren, breng je Pucca en Garu dichter bij elkaar!

Wist jij dat Pucca ooit begon als een webspelletje? Inmiddels is de Pucca-serie uitgegroeid tot een merk met tv-series, merchendising en kleding in 120 verschillende landen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.