Professor layton: de verloren toekomst
Professor layton: de verloren toekomst

Professor layton: de verloren toekomst

Vanaf:24,45

De veelgeprezen Professor Layton-serie staat bekend om haar uitdagende puzzels, spannend verhaal en unieke tekenstijl. In Professor Layton en de Verloren Toekomst krijg je nieuwe puzzels en een nieuw avontuur om te doorlopen. Deze keer gaat Layton samen met de jonge Luke op zoek naar de mysteries va


EAN
0045496470579
Merk
Nintendo
Model
PROFESSOR LAYTON: DE VERLOREN TOEKOMST

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De veelgeprezen Professor Layton-serie staat bekend om haar uitdagende puzzels, spannend verhaal en unieke tekenstijl. In Professor Layton en de Verloren Toekomst krijg je nieuwe puzzels en een nieuw avontuur om te doorlopen. Deze keer gaat Layton samen met de jonge Luke op zoek naar de mysteries van het tijdreizen!

De toekomst is in gevaar


Professor Layton en Luke hebben een mysterieuze brief ontvangen. De brief komt van Luke, maar dan wel van een oudere Luke, tien jaar in de toekomst. De tekst in de brief is zelfs nog zorgwekkender. De toekomst van de Britse stad Londen is in gevaar, en de enige persoon die de boel kan rechtzetten, is natuurlijk Professor Layton!

Nieuwe unieke uitdagingen


Zoals altijd krijg je weer vele uitdagende puzzels om op te lossen. In Professor Layton en de Verloren Toekomst zijn er 165 nieuwe puzzels verwerkt die onderdeel uitmaken van de verhaallijn. In Professor Layton en de Verloren Toekomst wordt bovendien aanzienlijk meer gebruik gemaakt van handgetekende animatiefilmpjes.

Wekelijks nieuwe puzzels


Sommige puzzels in Professor Layton en de Verloren Toekomst zijn zo pittig dat je misschien een hint nodig hebt. Naast de drie beschikbare hints, is het nu ook voor het eerst mogelijk om een superhint aan te vragen. Net als bij de voorgaande delen in de Professor Layton-serie worden er bovendien wekelijks nieuwe puzzels worden aangeboden via het internet.

Belangrijkste eigenschappen Professor Layton en de Verloren Toekomst  • Een nieuw avontuur in de veelgeprezen Professor Layton-serie

  • Reis door de tijd en los unieke puzzels op

  • Handgetekende animatiefilmpjes geven het verhaal vorm

  • Download elke week nieuwe puzzels

Los het mysterie van tijdreizen op in Professor Layton en de Verloren Toekomst!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.