Princess debut: the royal ball
Princess debut: the royal ball

Princess debut: the royal ball

Vanaf:39,99

In Princess Debut: The Royal Ball krijg je als speler dertig dagen de tijd om je voor te bereiden op een gigantisch bal. Zo zal je in Princess Debut: The Royal Ball verschillende dansjes moeten leren, en één van de zes prinsen moeten kiezen om mee te daten. Je eerste taak als prinses in Princess


EAN
5037930140549
Merk
Midway
Model
PRINCESS DEBUT: THE ROYAL BALL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Princess Debut: The Royal Ball krijg je als speler dertig dagen de tijd om je voor te bereiden op een gigantisch bal. Zo zal je in Princess Debut: The Royal Ball verschillende dansjes moeten leren, en één van de zes prinsen moeten kiezen om mee te daten.

Je eerste taak als prinses in Princess Debut: The Royal Ball is dus het vinden van een geschikte kandidaat. De prinsen laten zich niet makkelijk overhalen, en dus zal jij ze moeten overtuigen. Vervolgens is het tijd om de voetjes van de vloer te doen op de dansvloer. Op het touchscreen moet de stappen van de prins volgen, want hij leidt de dans immers... zoals het een echte heer betaamt.

In Princess Debut: The Royal Ball heb je genoeg te doen. Er zijn twintig prachtige outfits om te vinden, bovendien is er genoeg muziek om op te dansen en zijn er diverse speldmodi tot je beschikking. Dans dus lekker mee op de maat van de muziek met de prins van je dromen in Princess Debut: The Royal Ball!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.