Pokemon ranger: guardian signs
Pokemon ranger: guardian signs

Pokemon ranger: guardian signs

Vanaf:72,95

'Pokémon Ranger: Guardian Signs' is het derde deel uit de 'Pokémon Ranger'-serie. In deze game neemt de speler de rol aan van een Pokémon Ranger die moet proberen om de wilde Pokémon te beschermen. In 'Pokémon Ranger: Guardian Signs' reizen we af naar de regio Oblivia. Het is de taak van de spe


EAN
0045496470487
Merk
Nintendo
Model
POKEMON RANGER: GUARDIAN SIGNS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Pokémon Ranger: Guardian Signs' is het derde deel uit de 'Pokémon Ranger'-serie. In deze game neemt de speler de rol aan van een Pokémon Ranger die moet proberen om de wilde Pokémon te beschermen. In 'Pokémon Ranger: Guardian Signs' reizen we af naar de regio Oblivia. Het is de taak van de speler om een onderzoek op te zetten naar de kwaadaardige acties van de Pokémon Pinchers. Zij verbreken de rust van de wilde Pokémon!

Spelers zullen in 'Pokémon Ranger: Guardian Signs' hun stylus moeten gebruiken op het touchscreen om Pokémon te vangen en hun krachten te leren. Alleen op die manier kan je meer krachten leren en zodoende verder komen in het verhaal. Bovendien kan de speler op het touchscreen speciale Ranger-symbolen tekenen. Wanneer dat gedaan wordt, wordt er een krachtige Pokémon opgeroepen die de speler een handje kan helpen. Denk maar eens aan Raikou, Entei en Suicune!

Dit spannende avontuur kan ook met vier spelers tegelijk gespeeld worden via een draadloze verbinding. Niet alle missies zijn hier geschikt voor, maar bepaalde missies zijn speciaal voor deze optie ontworpen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.