Pokemon mystery dungeon: explorers of time
Pokemon mystery dungeon: explorers of time

Pokemon mystery dungeon: explorers of time

Vanaf:49,99

Bekijk de wereld door de ogen van een Pokémon en begeef je in een wereld vol geheimen met Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time voor de Nintendo DS. Als je ontwaakt in een vreemd land en ontdekt dat je in een Pokémon bent veranderd, heb je ongetwijfeld vragen. Helaas kun je die vragen allee


EAN
0045496467050
Merk
Nintendo
Model
POKEMON MYSTERY DUNGEON: EXPLORERS OF TIME

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Bekijk de wereld door de ogen van een Pokémon en begeef je in een wereld vol geheimen met Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time voor de Nintendo DS.



Als je ontwaakt in een vreemd land en ontdekt dat je in een Pokémon bent veranderd, heb je ongetwijfeld vragen. Helaas kun je die vragen alleen beantwoorden door op een heldhaftige ontdekkingsreis te gaan. Onderweg moet je voorwerpen terugvinden, op boeven jagen en raak je betrokken bij de zoektocht naar een bijzonder artefact dat is gestolen door een tijdreizende Pokémon!



Natuurlijk sta je niet alleen bij je uitdagende zoektocht. Om te overleven is het essentieel dat je een ontdekkingsteam samenstelt, met betrouwbare Pokémon die aan je zijde gevaarlijke kerkers doorzoeken. Train dit team en leer ze nieuwe vaardigheden voordat je nieuwe missies aanneemt, als je je overwinning zeker wilt stellen in de vele Pokémon-gevechten die je voor de boeg hebt.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.