Playmobil: top agents
Playmobil: top agents

Playmobil: top agents

Vanaf:15,00

Met Playmobil Agents beland je midden in een klassieke spionnenthriller waarin de goeden, oftewel het Spy Team, tegen Dr. Devil en zijn Robo Gang vechten om wereldheerschappij. Kun jij de kwade Dr. Devil een halt toe roepen en onze aarde van de ondergang redden?In Playmobil: Agents probeert de Robo


EAN
9006113192312
Merk
Jo wood
Model
PLAYMOBIL: TOP AGENTS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Met Playmobil Agents beland je midden in een klassieke spionnenthriller waarin de goeden, oftewel het Spy Team, tegen Dr. Devil en zijn Robo Gang vechten om wereldheerschappij. Kun jij de kwade Dr. Devil een halt toe roepen en onze aarde van de ondergang redden?

In Playmobil: Agents probeert de Robo Gang de wereld met behulp van speciale Chaos Capsules over te nemen. Als lid van het tactische Spy Team moet jij proberen om dit te voorkomen. Als de enige agent in staat om de duivelse criminelen te stoppen, moet je de Robo Gang te lijf gaan!

Om je vijanden te verslaan, krijg je in Playmobil: Agents allerlei leuke gadgets tot je beschikking. Bovendien zal je een groot scala aan verschillende vijanden tegenkomen in je pogingen om de wereld van de ondergang te redden!

Met meer dan tien levels en een coöperatieve modus waarin twee spelers kunnen samenwerken, is Playmobil: Agents een zeer uitgebreid spel. Stap in de wereld van het plastic met Playmobil: Agents!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.