Pippi langkous
Pippi langkous

Pippi langkous

Vanaf:14,99

Stap in de wondere wereld van Pippi Langkous! Een spannend spel vol uitdagingen en verrassingen voor avontuurlijke jongens en meisjes. Deze game voor de Nintendo DS is volledig gericht op kinderen en vier kids kunnen het spel gezamenlijk spelen op hun eigen DS. Wie houdt er niet van de vrijgevochte


EAN
5390102519223
Merk
Mindscape northern europe b.v.
Model
PIPPI LANGKOUS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Stap in de wondere wereld van Pippi Langkous! Een spannend spel vol uitdagingen en verrassingen voor avontuurlijke jongens en meisjes. Deze game voor de Nintendo DS is volledig gericht op kinderen en vier kids kunnen het spel gezamenlijk spelen op hun eigen DS.

Wie houdt er niet van de vrijgevochten en ondeugende Pippi, met haar rode vlechten en sproeten? Pippi is beresterk en samen met haar vriendjes Tommy en Annika, haar aapje meneer Nilsson en haar paard Kleine Witje maakt ze de meest ongelofelijke avonturen mee.

De Zweedse schrijfster Astrid Lindgren verzon fantastische verhalen voor haar dochter Karin, die zo goed in de smaak vielen dat Lindgren besloot ze op te schrijven en voor publicatie aan te bieden. Zestig jaar geleden, in 1952, kwam het eerste Pippi boek in Nederland uit. Sindsdien komt Pippi niet alleen in de boekenserie tot leven maar ook in televisieseries, musicals, films en games.

In de Nintendo DS game Pippi Langkous bereidt Pippi zich samen met haar beste vriendjes Tommy en Annika voor op haar volgende zeereis. De dingen die ze voor haar zeereis nodig heeft vindt Pippi op de gekste plaatsen. Help mee om boeven een lesje te leren, de krachten van Pippi te meten en Pippi-spelletjes te spelen. Speel het spel samen met je vriendjes of vriendinnetjes.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.