Phineas and ferb: across the 2nd dimension
Phineas and ferb: across the 2nd dimension

Phineas and ferb: across the 2nd dimension

Vanaf:9,99

Phineas and Ferb: Across the Second Dimension is een spel over een verhaal waarin Phineas en Ferb een game maken. Volg je het nog? Ga mee met de twee slimme kids op een virtueel avontuur waarbij alle bekende karakters uit de tekenfilmserie voorbij komen. Agent P wordt voor het eerst bijgestaan door


EAN
8717418320744
Merk
Namco bandai
Model
PHINEAS AND FERB: ACROSS THE 2ND DIMENSION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Phineas and Ferb: Across the Second Dimension is een spel over een verhaal waarin Phineas en Ferb een game maken. Volg je het nog? Ga mee met de twee slimme kids op een virtueel avontuur waarbij alle bekende karakters uit de tekenfilmserie voorbij komen. Agent P wordt voor het eerst bijgestaan door Agent T, en natuurlijk is de gemene professor er weer om iedereen dwars te zetten!

In Phineas and Ferb: Across the Second Dimension kunnen spelers altijd samenwerken. De game wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan levels, waarbij spelers soms moeten racen over lange glijbanen, en op andere momenten al springend en schietend de virtuele werelden moeten overleven. Uiteraard kom je in Phineas and Ferb: Across the Second Dimension diverse eindbazen tegen.

Samen op avontuur was nog nooit zo leuk, en de sfeer van de tekenfilm komt bovendien extra goed naar voren. Maak je op voor een nieuw avontuur met Phineas and Ferb: Across the Second Dimension!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.