Phil taylors power darts  nds
Phil taylors power darts  nds

Phil taylors power darts nds

Vanaf:48,00

Order Up! is een game waarin jij de grote leider bent van een restaurant. Je bepaalt niet alleen de visie van de toko, maar let ook op de kaart! Welkom in Port Abello, één van de meest belangrijkste locaties op de culinaire kaart. En jij hebt een hoop te bewijzen als nieuwe, opkomende chef-kok. L


EAN
5055377601119
Merk
Funbox media
Model
PHIL TAYLORS POWER DARTS NDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Order Up! is een game waarin jij de grote leider bent van een restaurant. Je bepaalt niet alleen de visie van de toko, maar let ook op de kaart!

Welkom in Port Abello, één van de meest belangrijkste locaties op de culinaire kaart. En jij hebt een hoop te bewijzen als nieuwe, opkomende chef-kok. Leer de basis van het koken in een fast food restaurant om later zelf een restaurant te beginnen. Maar het bezitten van een eigen restaurant is niet je enige doel. Een belangrijke kookwedstrijd doet binnenkort de stad aan en het verslaan van de competitie plaatst je midden in de spotlights.

Pak je Wii-afstandsbediening en leer ieder aspect van het runnen van een keuken, van het bakken van hamburgers tot het bereiden van een chateaubriand. Tijdens je carrière krijg je te maken met veeleisende klanten en lastige culinaire recensenten. Gedurende je hoogtijdagen zul je verschillende restaurants tegelijk moeten managen en zul je steeds weer nieuwe, voor jou kenmerkende gerechten moeten ontwikkelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.