Percy jackson: and the lightning thief
Percy jackson: and the lightning thief

Percy jackson: and the lightning thief

Vanaf:48,98

Percy Jackson & The Lightning Thief is gebaseerd op de film en draait om Percy Jackson, de zoon van Poseidon. Percy wordt ervan beschuldigd de bliksemschicht van oppergod Zeus te hebben gestolen, maar is onschuldig. Als dappere zoon van de god van de zee gaat Percy op zoek naar de bliksemschicht om


EAN
5030917081293
Merk
Activision blizzard
Model
PERCY JACKSON: AND THE LIGHTNING THIEF

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Percy Jackson & The Lightning Thief is gebaseerd op de film en draait om Percy Jackson, de zoon van Poseidon. Percy wordt ervan beschuldigd de bliksemschicht van oppergod Zeus te hebben gestolen, maar is onschuldig. Als dappere zoon van de god van de zee gaat Percy op zoek naar de bliksemschicht om zijn onschuld te bewijzen. Samen met zijn vrienden Annabeth en Grover zoeken ze heel Amerika af, waarbij ze onderweg allerlei bondgenoten maken.

In deze Role-Playing Game moet je de kwaliteiten van Percy en zijn vrienden op de juiste manier inzetten om vijanden te verslaan. Samen met zijn teamgenoten kan Percy speciale combinaties maken door de goddelijke krachten van elk personage goed te gebruiken. De game is gebaseerd op de gelijknamige boekenserie en film.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.