Pdc world championship darts 2009
Pdc world championship darts 2009

Pdc world championship darts 2009

Vanaf:9,99

PDC World Championship Darts 2009 is de officiële game voor het grootste darttoernooi ter wereld. Het spel bevat een verbeterde besturing ten opzichte van vorig jaar, waardoor de dart-ervaring nog beter over zal komen. Geef de richting en kracht aan op het touchscreen van je Nintendo DS en gooi di


EAN
5060015539266
Merk
Oxygen interactive
Model
PDC WORLD CHAMPIONSHIP DARTS 2009

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
PDC World Championship Darts 2009 is de officiële game voor het grootste darttoernooi ter wereld. Het spel bevat een verbeterde besturing ten opzichte van vorig jaar, waardoor de dart-ervaring nog beter over zal komen.

Geef de richting en kracht aan op het touchscreen van je Nintendo DS en gooi die 'one hundred and eighty' met de drie pijlen die je mag gooien in een beurt. In PDC World Championship Darts 2009 neem je het op tegen de giganten der aarde. Van Phil Taylor tot en met Van Barneveld, allemaal doen ze mee en jij kan proberen deze helden te verslaan. PDC World Championship Darts 2009 laat de speler darten met de beste ter wereld, en het is de meest authentieke ervaring dat je als gamer maar kan hebben. Is de kroeg te ver lopen, dan is PDC World Championship Darts 2009 de ideale game om in huis te halen. Nu kan je ook thuis het mannetje zijn dat steeds 180 punten gooit.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.