One piece giant battle
One piece giant battle

One piece giant battle

Vanaf:47,49

Met One Piece: Giant Battle haal je een actiespel in huis dat gebaseerd is op de populaire Japanse animatieserie One Piece. De actie in de game is met vier spelers te ervaren door via een wifi-verbinding verschillende DS-spelcomputers op elkaar aan te sluiten.De One Piece-serie draait om verschillen


EAN
3700577003066
Merk
Atari
Model
ONE PIECE GIANT BATTLE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Met One Piece: Giant Battle haal je een actiespel in huis dat gebaseerd is op de populaire Japanse animatieserie One Piece. De actie in de game is met vier spelers te ervaren door via een wifi-verbinding verschillende DS-spelcomputers op elkaar aan te sluiten.

De One Piece-serie draait om verschillende piraten, en dat zie je terug in de omgevingen. Zo kom je op schateilanden en vecht je op piratenboten. Fans van de animatieserie zullen diverse bekende personages tegenkomen, waarbij de piraten van Whitebeard en die van MarineFord de hoofdrol spelen.

Personages als Monkey D. Luffy, Tony Tony Chopper en Sanji worden bijgestaan door ondersteunende vechters als Gekko Moriah, Inazuma en Nightmare Luffy. Voor de meesten zijn dit exotische namen, maar voor de fans is de bekende koek. Alle stemmen, grappige handelingen en gewoontes van de personages zijn verwacht in dit vechtspel.

Vecht met je favoriete personage uit de One Piece-reeks!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.