Okamiden
Okamiden

Okamiden

Vanaf:382,32

Okamiden is een vervolg op Okami, dat eerder op de Nintendo Wii en PlayStation 2 verscheen. In Okamiden speel je met de pup Chibiterasu, een afstammeling van de hoofdrolspeler uit Okami. In Okamiden zullen bekende elementen uit Okami voorbij komen, waaronder de kwast waarmee je natuur en gebouwen in


EAN
5055060942277
Merk
Global distributie b.v.
Model
OKAMIDEN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Okamiden is een vervolg op Okami, dat eerder op de Nintendo Wii en PlayStation 2 verscheen. In Okamiden speel je met de pup Chibiterasu, een afstammeling van de hoofdrolspeler uit Okami. In Okamiden zullen bekende elementen uit Okami voorbij komen, waaronder de kwast waarmee je natuur en gebouwen in hun originele staat kan terug toveren.

In dit vrolijke Nintendo DS-spel speel je de rol van Chibiterasu, een jonge zonnegod die het land moet beschermen en de orde moet herstellen. Gewapend met een magische kwast moet het jonge wolfje de wereld weer kleur geven. Hierbij krijgt de kleine godheid de hulp van diverse Japanse goden.

Okamiden is een actieavontuur waarin vijanden verslagen moeten worden en puzzels opgelost moeten worden. Het doel van het spel is de wereld te redden van kwade geesten en op die manier de wereld weer kleur te geven.

De zonnegod Chibiterasu laat bij elke stap bloemetjes achter op de grond, met een sprong kan hij vijanden verslaan en als dat niet lukt kan de speler met de kwast (de stylus) een zwieper uitdelen aan het vijandelijke gespuis. De kwast wordt bovendien gebruikt om puzzels op te lossen. Niet alleen moet Chibiterasu slepen met voorwerpen, hoe moet de speler met de magische kwast bruggen repareren of rotsen doen breken.

Het verhaal gaat om Chibiterasu, de zoon van Amaterasu. Het hondje komt de kinderen van de personages uit de vorige games tegen. Daarnaast kom je op bekende plekken, maar zijn er ook genoeg nieuwe gebieden te verkennen.

Help Chibiterasu een handje met jouw magische kwast!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.