Naruto: ninja destiny 2
Naruto: ninja destiny 2

Naruto: ninja destiny 2

Vanaf:80,85

Het geprezen vechtsysteem uit de Japanse versie van "Naruto Shinobi Retsuden II" vormt de basis van de actie. Het spel geeft spelers voor het eerst in een 3D-Naruto-spel op de Nintendo DS, de kans een verhaal te beleven in de Story Mode. Het betreft een verhaal dat nooit eerder is verteld in de teke


EAN
0053941703615
Merk
Tomy entertainment
Model
NARUTO: NINJA DESTINY 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het geprezen vechtsysteem uit de Japanse versie van "Naruto Shinobi Retsuden II" vormt de basis van de actie. Het spel geeft spelers voor het eerst in een 3D-Naruto-spel op de Nintendo DS, de kans een verhaal te beleven in de Story Mode. Het betreft een verhaal dat nooit eerder is verteld in de tekenfilmserie.

De speler kan kiezen uit 25 personages waaronder figuren uit Ninja Destiny en Shinobi Retsuden II. Spelers die goed presteren krijgen de kans om als Hokages (eerst tot vijfde) te spelen. Hetgeen nog niet eerder mogelijk was op de Nintendo DS of de Wii. De authenticiteit van het spel wordt verder doorgevoerd doordat de kreten van de personages zijn ingesproken door de originele Japanse stemacteurs van de Naruto-serie!

Het spel biedt toegang tot het complete Leaf Village, dat in volledig 3D tot leven wordt gewekt op de Nintendo DS. De speler kan als Naruto de omgeving verkennen en voorwerpen verzamelen om verder te komen in het originele verhaal. Dit verhaal begint aan het eind van het gevecht tussen Naruto en Sasuke in de Final Valley.

Als de Story Mode voor een enkele speler is voltooid, is het spel nog niet voorbij. Na één keer uitspelen, komen er nieuwe speelbare personages vrij voor de Free Battle Mode en Wireless Battle Mode. Daarnaast wordt de Quest Mode voor een enkele speler ontgrendeld. In de Quest Mode moet de speler zich een weg banen door automatisch gegenereerde omgevingen waarin hij power-ups kan verzamelen om steeds sterker te worden. In de Free Battle Mode kan een enkele speler zijn vechtkunsten meten met die van de computer of zijn tegenstanders één voor één het hoofd bieden in een survival-achtige uitdaging.

Dankzij de draadloze communicatie van de Nintendo DS is het mogelijk om direct tegen een vriend te strijden in de Wireless Battle Mode.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.