Mystery case files: prime suspects
Mystery case files: prime suspects

Mystery case files: prime suspects

Vanaf:12,99

The Queen's Hope Diamant is gestolen in Case Files Prime Suspects! Het is aan jou om naar aanwijzingen zoeken in 22 verschillende levels om de dader te ontmaskeren en de gestolen edelsteen te vinden!In Case Files Prime Suspects is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vind


EAN
8716051054665
Merk
Big fish
Model
MYSTERY CASE FILES: PRIME SUSPECTS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Queen's Hope Diamant is gestolen in Case Files Prime Suspects! Het is aan jou om naar aanwijzingen zoeken in 22 verschillende levels om de dader te ontmaskeren en de gestolen edelsteen te vinden!

In Case Files Prime Suspects is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Case Files Prime Suspects bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Vind de diamant voor het te laat is in Case Files Prime Suspects!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.