My frogger: toy trails
My frogger: toy trails

My frogger: toy trails

Vanaf:9,99

Frogger is in My Frogger Toy Trials terug en dit keer is hij niet alleen. Naast Frogger zul je namelijk de rol van de Hero kunnen aannemen. Tobi Inc. heeft de zogenaamde "Toy Pet" oftewel Speelgoed Huisdier ontwikkeld. Hiermee kunnen kinderen hun ideale huisdier tekenen en binnen een paar weken word


EAN
4012927081921
Merk
Konami
Model
MY FROGGER: TOY TRAILS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Frogger is in My Frogger Toy Trials terug en dit keer is hij niet alleen. Naast Frogger zul je namelijk de rol van de Hero kunnen aannemen. Tobi Inc. heeft de zogenaamde "Toy Pet" oftewel Speelgoed Huisdier ontwikkeld. Hiermee kunnen kinderen hun ideale huisdier tekenen en binnen een paar weken wordt het speelgoed huisdier afgeleverd. Tobi Inc. houdt een competitie voor het best ontworpen huisdier, waaraan Frogger en het nieuwe karakter the Hero besluiten mee te doen. De winnaar van de competitie mag een wens doen die al zijn dromen uit kan laten komen.

Je kunt de Hero besturen in de Adventure Map en Frogger gebruiken om puzzels op te lossen met het touch pad en de microfoon. Deze puzzels komen in de vorm van allerlei minigames. De Hero kan Frogger voorzien van nuttige items zoals health en power-ups. Deze krijgt Frogger door één van de twintig kostuums aan te trekken, hiermee kan hij bijvoorbeeld hoger springen en sneller duiken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.